Farby Zeme 18.-22. 4. 2016

žltý deň 2016

2016 – Téma: Slnko

Takto to prebiehalo:

„akcia“ FARBY ZEME. To znamená, že sa každý deň budeme obliekať podľa určenej farby.
19.4. Utorok DEŇ KVETOV červená
20.4. Streda DEŇ VODY modrá
21.4. Štvrtok DEŇ LESOV zelená
22.4. Piatok DEŇ SLNKA žltá

V konkrétny deň si treba na seba obliecť niečo v danej farbe (napr. tričko, mašľa, náramok,…) Teda ak nemáme oblečenie netreba sa stresovať, ale mať pripravenú aspoň drobnosť. Nezabudnite: NAJKREATÍVNEJŠIE TRIEDY BUDÚ ODMENENÉ. Ďakujem za pomoc. Dúfam, že sa nám farebné dni podaria rovnako ako minulý rok.

 

19. apríl 2016 DEŇ KVETOV červená sa niesol v duchu červenej farby, ktorá posilňuje vôľu, pôsobí proti únave a podporuje tvorivosť. Pre nás sa dnes stala symbolom kvetov v prírode. Ďakujeme všetkých žiakom a učiteľom, ktorí sa do akcie zapojili a pridávame pár fotiek ako inšpiráciu do ďalších dní. (Mgr. Lastičová Janka)

červený deň

20. apríla 2016 Modrá je farbou pravdy, múdrosti, vernosti a nesmrteľnosti. Prináša pokoj a vyrovnanosť. 20. apríla 2016 sme si ju pripomenuli v podobe vody v prírode v rámci MODRÉHO DŇA“. Nech sa páči, nahliadnite do našej modrej galérie. (Mgr. J. Lastičová)

modrý deň

21. apríl 2016 Zelená je farbou prírody, nádeje, zdravia, pokoja a rovnováhy. Stretávame sa s ňou v spojitosti s prírodou a ekológiou. 21. apríl 2016 sa niesol v znamení lesov a pre nás sa stal „ZELENÝM DŇOM“. Ako sa nám podarilo zladiť odtiene tejto farby si môžete prezrieť vo fotogalérii. (Mgr. J. Lastičová)

zelený deň

22. apríl 2016 Posledný farebný – „DEŇ SLNKA žltá pripadol na deň Zeme =22. apríl 2016. Patril Slnku, ktoré je späté s projektom Erasmus+ prebiehajúcim na našej škole. Tento náš najväčší zdroj energie sa stal inšpiráciou všetkých žiakov a učiteľov. Posúďte sami ako sa nám vydaril… (Mgr. J. Lastičová)

žltý deň 2016

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.